Seminar metodic, în limba maghiară- “Valori în psihodramă, valori în viață” susținut de Petrov Ljubomir Najden, formator psihodramă

Dragi colegi,

Petrov  Ljubomir  Najden,  formator psihodrama anunta seminarul metodic  sustinut in limba maghiara cu titlul:  “Valori  in psihodrama, valori in viata”, in perioada 20-22 octombrie 2017, in Cluj-Napoca, cu incepere de la ora 17, vineri 20 septembrie. Seminarul are durata de 20 ore si se adreseaza ambelor etape de formare. 

Inscrieri se pot face pe adresa:  jubanandaus@yahoo.com, sau telefonic: Petrov Ljubomir – 0742 762 666

Locatia exacta a seminarului va fi comunicata celor inscrisi.

“In seminar doresc  sa atingem, abordam  subiectul valorilor,  temelor de etica si valori   formulate de  J.L.Moreno   sa exploram  efectul  lor in viata cotidiana, folosindu-ne de  cadrul psihodramatic. Va invit  sa ne familiarizam cu modalitati  de lucru, cu sistemul de valori, de etica, principii pe care participantii le folosesc, doresc sa le folosesasca, le pot folosi in munca lor. Pe parcursul seminarului va propun  sa exploram influentele sociale care ne ajuta sa cream, provoaca si afecteaza sistemul  nostru de valori. Va astept! Petrov Ljubomir-Ljuba”.

Vă așteptăm cu drag!

 

*

Two contradictory principles are operating in the therapeutic investigation. One is the utterly subjectivist and existentialistic situations of the subject; The other is the objective requirements of the scientific method.