Seminar Dinamică de grup

Dragi cursanți aflați la finalul etapei de bază a formării în psihodramă,

Dinamica de Grup este un seminar obligatoriu pentru obținerea diplomei de Asistent în psihodramă. Pentru a conduce grupuri, este nevoie să cunoaștem forțele care acționează într-un grup (din greacă, dynamis = forță). O dinamică deficitară poate fi nocivă atât pentru membrii de grup, cât și pentru grupul în ansamblu, ajungând până la dizolvarea prematură a grupului. În schimb, o dinamică bine gestionată de către lideri facilitează dezvoltarea personală a membrilor și un progres optim al grupului.

Când? Următorul seminar de dinamică de grup se va desfășura în săptămâna 28 ianuarie – 1 februarie 2019 (luni – vineri), la Cluj. Un astfel de seminar se desfășoară odată la 1-2 ani.

Cu cine? Seminarul va fi condus de o echipă de 4 traineri specializați în dinamica de grup, coordonați de Carl Otto Velmerig. Trainerii sunt din Germania, Austria și Elveția.

Cât costă? Taxa de participare: 648 lei / participant (36 ore , la tariful standard de 18 lei/oră). Suma va acoperi doar o parte din costurile cu onorariile și cheltuielile trainerilor străini, dar Societatea de Psihodramă va acoperi diferența, deoarece este și în interesul asociației noastre să avem absolvenți foarte competenți în acest domeniu atât important în lucrul cu grupurile. *La taxa de participare se va adăuga costul sălii, la tarife obișnuite pentru Cluj.

Care e procedura?

Pasul 1: Anunțați că doriți să participați, printr-un mail transmis la secretariatspjlm@gmail.com.

Paul 2. Achitați avansul de 50% (324 lei) în contul SPJLM: RO13 BTRL 0130 1205 9599 19XX, deschis la Banca Transilvania, cu mențiunile: numele participantului și ”Avans dinamica de grup ”. Data limită de plată a avansului: 30 septembrie 2018.

Sperăm să puteți participa în număr cât mai mare, pentru a putea experimenta și prelucra procese de grup bogate și valoroase!

*

Two contradictory principles are operating in the therapeutic investigation. One is the utterly subjectivist and existentialistic situations of the subject; The other is the objective requirements of the scientific method.